Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) συμμετείχαν με μία προφορική και μία αναρτημένη ανακοίνωση στο 21st Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 6 έως 9 Ιουνίου 2023 και παρουσίασαν μέρος των ερευνητικών αποτελεσμάτων του έργου By-Value.
Τίτλος προφορικής εργασίας: The influence of extraction method on functional and thermal properties of sesame cake protein isolates
Συγγραφείς: C. Nouska, M. Deligeorgaki, C.G. Biliaderis and A. Lazaridou
Τίτλος αναρτημένης εργασίας: Development of a novel “clean-label” gluten-free bread with flaxseed slurry and sesame cake
Συγγραφείς: Ε. Papagianni, K. Kotsiou, A. Matsakidou, C.G. Biliaderis, and A. Lazaridou
Για την ανακοίνωση αυτή η υποψήφια διδάκτορας Ευαγγελία Παπαγιάννη έλαβε και το 2ο βραβείο καλύτερης παρουσίασης αναρτημένης εργασίας.