Συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας του ΑΠΘ στο 21st Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference

Συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας του ΑΠΘ στο 21st Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference

Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) συμμετείχαν με μία προφορική και μία αναρτημένη ανακοίνωση στο 21st Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 6 έως 9 Ιουνίου 2023 και παρουσίασαν μέρος των ερευνητικών αποτελεσμάτων του έργου By-Value.

Τίτλος προφορικής εργασίας: The influence of extraction method on functional and thermal properties of sesame cake protein isolates

Συγγραφείς: C. Nouska, M. Deligeorgaki, C.G. Biliaderis and A. Lazaridou

 

Τίτλος αναρτημένης εργασίας: Development of a novel “clean-label” gluten-free bread with flaxseed slurry and sesame cake

Συγγραφείς: Ε. Papagianni, K. Kotsiou, A. Matsakidou, C.G. Biliaderis, and A. Lazaridou

Για την ανακοίνωση αυτή η υποψήφια διδάκτορας Ευαγγελία Παπαγιάννη έλαβε και το 2ο βραβείο καλύτερης παρουσίασης αναρτημένης εργασίας.

Συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας του ΑΠΘ στο 21st Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference
Συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας του ΑΠΘ στο 21st Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference
Μετάβαση στο περιεχόμενο