Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis
DirectorEnvironmental
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis
FounderEnvironmental
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis
CEOEnvironmental
10 Νοεμβρίου 2023
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ (ΕΛΓΟ-Δήμητρα) δημοσίευσε νέα εργασία στο επιστημονικό περιοδικό Industrial Crops and Products
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε νέα εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό LWT - Food Science
Οι ερευνητικές ομάδες του ΙΓΒ & ΦΠ και του ΑΠΘ δημοσίευσαν εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Foods (https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21/4007). Τίτλος
Tην Παρασκευή 20-10-2023 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΓΒ&ΦΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ημερίδα όπου παρουσιάστηκαν τα τελικά αποτελέσματα του
Το ερευνητικό έργο By-value δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται το θέμα και οι στόχοι του έργου. Επιμέλεια
Tην Παρασκευή 20-10-2023 και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΓΒ&ΦΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί ημερίδα που αφορά
Για τις ανάγκες διάχυσης του έργου δημιουργήθηκε φυλλάδιο συνοπτικών αποτελεσμάτων. Η ψηφιακή του μορφή είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: Leaflet_ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του By-value συμμετείχαν στο ‘3rd Food Chemistry Conference: Shaping a Ηealthy and Sustainable
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του By-value συμμετείχαν με τρεις γραπτές ανακοινώσεις στο 4th International Conference on Food
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Molecules (https://doi.org/10.3390/molecules28186669). Τίτλος εργασίας: Sustainable Recovery
Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε διά ζώσης η 5η συνάντηση της ερευνητικής ομάδας του έργου «By-Value», όπου
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) συμμετείχαν με μία προφορική και μία αναρτημένη ανακοίνωση
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε διά ζώσης η 4η συνάντηση της ερευνητικής ομάδας του έργου «By-Value», όπου
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του By-value συμμετείχαν με πέντε γραπτές ανακοινώσεις στο ICEF14 International Congress on Engineering
Το ερευνητικό έργο By-Value παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κυκλικής Οικονομίας-Forward Green που πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΘ
Για τις ανάγκες διάχυσης του έργου δημιουργήθηκε τρισέλιδο φυλλάδιο. Η ψηφιακή του μορφή είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://byvalue.gr/wp-content/uploads/2023/04/fylladio-By-value.pdf
Η 3η ετήσια συνάντηση της ερευνητικής ομάδας του έργου «By-Value» πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23 Φεβρουαρίου 2023. Στο πλαίσιο
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Antioxidants (https://doi.org/10.3390/antiox12030549). Τίτλος εργασίας: Modeling and
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Molecules (https://doi.org/10.3390/molecules27249058). Τίτλος εργασίας: Bioactive Profile
Η ερευνητική ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ), της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας, Τομέας
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του ΙΓΒ & ΦΠ Δρ. Μαρία Ηρακλή και Δρ. Πασχαλίνα Χατζοπούλου συμμετείχαν σε
Η ερευνητική ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ), της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Τομέας Επιστήμης &
Η ερευνητική ομάδα του έργου δημοσίευσε εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Food Chemistry Advances (https://doi.org/10.1016/j.focha.2022.100065). Τίτλος εργασίας: Phenolic extracts
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του ΙΓΒ & ΦΠ Δρ. Μαρία Ηρακλή και Ελισάβετ Μπουλούμπαση συμμετείχαν με δύο
Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος By-value, ο εταίρος Αρτοποιία SELECT - Σ. ΝΕΝΔΟΣ Α.Ε. ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του
Η 2η ετήσια συνάντηση της ερευνητικής ομάδας του έργου «By-Value» πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 31 Ιανουαρίου 2022. Στο πλαίσιο
Η ερευνητική ομάδα του έργου δημοσίευσε ερευνητική εργασία στο επιστημονικό περιοδικό Antioxidants (https://doi.org/10.3390/antiox10122016). Τίτλος εργασίας: LC-MS Identification and Quantification
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ&ΦΠ συμμετείχε με αναρτημένη εργασία στο 18th Euro Fed Lipid Congress που διοργανώθηκε διαδικτυακά
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του προγράμματος By-value συμμετείχαν με εργασία στο The 2nd International Electronic Conference on
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ&ΦΠ συμμετείχε με αναρτημένη εργασία στο 12th International Conference on Instrumental Methods of Analysis (IMA-2021) που διοργανώθηκε διαδικτυακά κατά το διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου
Join Our Mission to Improve a Child’s Feature, Pet’s Life and Our Planet.
Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων
Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Έρευνας
Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ”
Copyright © 2024 byvalue
0