Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ (ΕΛΓΟ-Δήμητρα) δημοσίευσε νέα εργασία στο επιστημονικό περιοδικό Industrial Crops and Products (https://authors.elsevier.com/c/1i3cl3IipnyF6u). Τίτλος εργασίας: Optimizing conditions for the recovery of lignans from sesame cake using three green extraction
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε νέα εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό LWT – Food Science and Technology (https://doi.org/10.1016/j.lwt.2023.115463). Τίτλος εργασίας: Comparison of drying methods for the retention of phenolic antioxidants in post-distillation
Οι ερευνητικές ομάδες του ΙΓΒ & ΦΠ και του ΑΠΘ δημοσίευσαν εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Foods (https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21/4007). Τίτλος εργασίας: Physicochemical characteristics, antioxidant properties, aroma profile and sensory qualities of value-added wheat breads fortified with
Tην Παρασκευή 20-10-2023 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΓΒ&ΦΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ημερίδα όπου παρουσιάστηκαν τα τελικά αποτελέσματα του ερευνητικού έργου By-Value. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα βιώσιμα καινοτόμα αρτοσκευάσματα εμπλουτισμένα με
Το ερευνητικό έργο By-value δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται το θέμα και οι στόχοι του έργου. Επιμέλεια βίντεο: Άγγελος Ζορζοβίλης. Δείτε το βίντεο:
Tην Παρασκευή 20-10-2023 και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΓΒ&ΦΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί ημερίδα που αφορά την παρουσίαση των τελικών αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου By-Value. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ BY-VALUE_20.10.2023