Για τις ανάγκες διάχυσης του έργου δημιουργήθηκε τρισέλιδο φυλλάδιο. Η ψηφιακή του μορφή είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://byvalue.gr/wp-content/uploads/2023/04/fylladio-By-value.pdf
Η 3η ετήσια συνάντηση της ερευνητικής ομάδας του έργου «By-Value» πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23 Φεβρουαρίου 2023. Στο πλαίσιο της συνάντησης παρουσιάστηκε η μέχρι τώρα επιστημονική πρόοδος ανά ενότητα εργασίας του έργου, συζητήθηκαν τα επόμενα
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Antioxidants (https://doi.org/10.3390/antiox12030549). Τίτλος εργασίας: Modeling and Optimization of Phenolic Compounds from Sage (Salvia fruticosa L.) Post-Distillation Residues: Ultrasound- versus Microwave-Assisted Extraction. Συγγραφείς: Irakli,
Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Molecules (https://doi.org/10.3390/molecules27249058). Τίτλος εργασίας: Bioactive Profile of Distilled Solid By-Products of Rosemary, Greek Sage and Spearmint as Affected by Distillation Methods. Συγγραφείς: Christaki,
Η ερευνητική ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ), της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας, Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Εργαστήριο Χημείας & Βιοχημείας Τροφίμων συμμετείχε με προφορική εργασία στο 9o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του ΙΓΒ & ΦΠ Δρ. Μαρία Ηρακλή και Δρ. Πασχαλίνα Χατζοπούλου συμμετείχαν σε εκδήλωση με θέμα: «Ενσωματώνοντας την κυκλική οικονομία στην αγροτική ανάπτυξη» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 86ης