Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Molecules (https://doi.org/10.3390/molecules27249058). Τίτλος εργασίας: Bioactive Profile of Distilled Solid By-Products of Rosemary, Greek Sage and Spearmint as Affected by Distillation Methods. Συγγραφείς: Christaki,
Η ερευνητική ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ), της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας, Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Εργαστήριο Χημείας & Βιοχημείας Τροφίμων συμμετείχε με προφορική εργασία στο 9o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του ΙΓΒ & ΦΠ Δρ. Μαρία Ηρακλή και Δρ. Πασχαλίνα Χατζοπούλου συμμετείχαν σε εκδήλωση με θέμα: «Ενσωματώνοντας την κυκλική οικονομία στην αγροτική ανάπτυξη» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 86ης
Η ερευνητική ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ), της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Εργαστήριο Χημείας & Βιοχημείας Τροφίμων συμμετείχε με προφορική εργασία (keynote presentation) στο International meet on
Η ερευνητική ομάδα του έργου δημοσίευσε εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Food Chemistry Advances (https://doi.org/10.1016/j.focha.2022.100065). Τίτλος εργασίας: Phenolic extracts from solid wastes of the aromatic plant essential oil industry: Potential uses in food applications Συγγραφείς: Skendi,
Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του ΙΓΒ & ΦΠ Δρ. Μαρία Ηρακλή και Ελισάβετ Μπουλούμπαση συμμετείχαν με δύο γραπτές ανακοινώσεις στο 3rd International Conference on Food Bioactives and Health που διοργανώθηκε στην Πάρμα Ιταλίας