Blog Classic

Δημοσίευση εργασίας στο επιστημονικό περιοδικό Industrial Crops and Products

Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ (ΕΛΓΟ-Δήμητρα) δημοσίευσε νέα εργασία στο επιστημονικό περιοδικό Industrial Crops and Products (https://authors.elsevier.com/c/1i3cl3IipnyF6u). Τίτλος εργασίας: Optimizing conditions for the recovery of lignans from sesame cake using three green extraction methods: Microwave-, ultrasound-and accelerated-assisted solvent extraction. Συγγραφείς: Elisavet Bouloumpasi, Adriana Skendi, Stamatia Christaki, Costas C. Biliaderis, Maria Irakli

Δημοσίευση εργασίας στο επιστημονικό περιοδικό LWT- Food Science and Technology

Η ερευνητική ομάδα του ΙΓΒ & ΦΠ δημοσίευσε νέα εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό LWT – Food Science and Technology (https://doi.org/10.1016/j.lwt.2023.115463). Τίτλος εργασίας: Comparison of drying methods for the retention of phenolic antioxidants in post-distillation solid residues of aromatic plants. Συγγραφείς: Adriana Skendi, Elisavet Bouloumpasi, Paschalina Chatzopoulou, Costas C. Biliaderis, Maria Irakli

Δημοσίευση εργασίας στο επιστημονικό περιοδικό Foods

Οι ερευνητικές ομάδες του ΙΓΒ & ΦΠ και του ΑΠΘ δημοσίευσαν εργασία στο open-access επιστημονικό περιοδικό Foods (https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21/4007). Τίτλος εργασίας: Physicochemical characteristics, antioxidant properties, aroma profile and sensory qualities of value-added wheat breads fortified with post-distillation solid wastes of aromatic plants. Συγγραφείς: Chrysanthi Nouska, Maria Irakli, Miltiadis Georgiou, Anastasia E. Lytou, Adriana Skendi, Elisavet Bouloumpasi, Paschalina Chatzopoulou, Costas G. Biliaderis, Athina Lazaridou

Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων του By-value

Tην Παρασκευή 20-10-2023 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΓΒ&ΦΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ημερίδα όπου παρουσιάστηκαν τα τελικά αποτελέσματα του ερευνητικού έργου By-Value. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα βιώσιμα καινοτόμα αρτοσκευάσματα εμπλουτισμένα με πίτα σουσαμιού και με στερεά υπολείμματα απόσταξης αιθερίων ελαίων που παρασκευάστηκαν στο πλαίσιο του έργου από την εταιρεία SELECT (εταίρο του έργου).

Διεξαγωγή ημερίδας παρουσίασης αποτελεσμάτων του By-value

Tην Παρασκευή 20-10-2023 και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΓΒ&ΦΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί ημερίδα που αφορά την παρουσίαση των τελικών αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου By-Value. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ BY-VALUE_20.10.2023

Do You Still Have A Question Regarding Our Services?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration.