Η ερευνητική ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ), της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Εργαστήριο Χημείας & Βιοχημείας Τροφίμων συμμετείχε με προφορική εργασία (keynote presentation) στο
International meet on Food Science and Technology (FOODTECHMEET2022)
που διοργανώθηκε κατά το διάστημα 18-20 Αυγούστου 2022 στο Εδιμβούργο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Τίτλος εργασίας: Impact of sesame cake on physicochemical and sensorial characteristics of wheat breads
Συγγραφείς: A. Lazaridou, C. Nouska, P. Palakas, C.G. Biliaderis